Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/noxazq/code.php on line 652
Swingersclub verhalen : 99 reacties (1/5) [Seks en Relaties]

Swingersclub verhalen

25/11/16 23:59
Gisteren naar de swingersclub geweest. Even getwijfeld om er een blogpost over te schrijven, maar dat wil ik het meelezende deel van mijn familie niet aandoen. Dus:

Om half 10 kwamen ik en een van mijn jongens aan in de Shivaz in Gent. Vanaf 10 uur was de dresscode maximaal lingerie, dus ik was wel blij dat we even met onze kleren aan alles konden bekijken. De zaal was vrij klein, maar mooi ingericht en het was niet moeilijk om tot rust te komen. Je had links een lange bar, waar de meeste koppels aanplakten. Een ideale plaats om chips te eten, gratis whisky à volonté te drinken en contact te leggen met andere koppels - iets wat jammer genoeg niet zo vaak leek te gebeuren. De rest van de zaal stond vol met bedden, banken en zetels. Er was een kleine sauna met een glazen wand, een hammam, twee regendouches, een gigamegaligbad, een schommel die ik aan iedereen kan aanraden en dan nog wat andere toestellen. Er was ook nog een bovenverdieping die volstond met bedden.

Mijn grootste angst was dat het een creepy bedoening zou zijn met een hoop verlepte bejaarden, maar dat was dus helemaal onterecht. Naast ons waren er nog zo'n vier andere jonge koppels, de meerderheid zat rond de 40 jaar, en dan waren er enkele 50-plussers. Vanaf 10 uur gingen de kleren uit en werd het, moeilijk om anders te verwoorden, een magische bedoening. Halfnaakte lichamen zien rond paraderen zonder schroom is behoorlijk opwindend en als die lichamen zich dan gaan bezig houden met seksuele activiteiten... Moeilijk te beschrijven. Ik heb mensen zien vrijen waar ikzelf nooit of te nimmer fysiek door aangetrokken zou worden, maar het was onnoemlijk fijn om zoveel genot te zien. En te horen. Buiten die ene die constant 'schatje', 'ik zie u doodgraag', 'gij zijt de enige voor mij' aan het kwijlen was. Jammer dus dat de meeste koppels precies enkel kwamen - haha - om seks te hebben met elkaar in een voyeuristische omgeving. Ik heb één keer iemand aangesproken en dat werd een weigering. Er was een ouder koppel dat ons uitnodigde bij hen te gaan liggen en wat er gebeurde was fijn, kinky en minder klungelig dan ik zou hebben gedacht. Seks met hen wou ik echter niet en er is dus niets meer dan aangenaam gewriemel en getast en gebeft worden gebeurd. Ik en mijn heer hebben ons dan ook maar op elkaar geconcentreerd en hoewel het bijlange niet de eerste keer is dat ik seks heb en plein public, was het wel de eerste keer in een omgeving die daar speciaal voor ontworpen was. Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld om bekeken en beluisterd te worden tijdens het vrijen, mijn brein kreeg hoogstens te veel prikkels binnen waardoor mijn gedachten weer eens in een onhandelbare wirrewar verwaaiden.

Om middernacht werden er vier pizza's geleverd en bepaalde mensen hebben minstens een halve pizza in hun kas geslagen, evenals zeven glazen whisky. De toegangsprijs is normaal 25 euro voor dames en 100 voor heren, maar als koppel betaal je 70 euro, all inclusive. Donderdag was koppeldag en het wordt aangemoedigd om als nieuweling op zo'n dag te komen. De zaak sloot normaliter om 1 uur 's nachts, maar zolang er actie is blijven ze open, waardoor ik en mijn maat als laatste vertrokken, een half uur na sluitingstijd. Iemand was een ongeopend slof sigaretten vergeten en een ander was een ongeopend slofje rijker.

Ik ben zeker van plan om nog eens weder te keren, maar dan het liefst op een gewone avond, preferably vrijdag. Er zal sowieso meer actie zijn als er ook singles toegelaten worden, al vrees ik een beetje voor de leeftijd van de single heren, gezien je best kapitaalkrachtig moet zijn om zo eventjes 100 euro hiervoor te willen neertellen.
26/11/16 00:03
pijlbord
Ik vind dat van die pizza's hilarisch haha. Zo ziet ge maar, zelfs in settings waarbij de meeste van die hele wilde gedachten hebben: We zijn verbonden in onze liefde voor pizza.
26/11/16 00:15
I'm all about sex and pizza, maar ik heb enorm veel ervaring in de twee te mixen en dat is toch altijd redelijk lastig. Cool story though. Bedankt daarvoor.
26/11/16 00:50
Decorum
Maar hebben ze de mensen op voorhand gevraagd wat voor pizza's er geleverd moesten worden? Of hebben ze die pizza's zomaar random gekozen?

En haha ik weet niet of een nieuw topic maken nodig was aangezien er volgens mij nog niet veel noxamensen naar zo'n club zijn geweest. Of toch?
26/11/16 00:53
dagenVanStro
Ahh, de dingen die Nick zich afvraagt.
26/11/16 00:55
:'';)

Ze hebben de pizza's random gekozen. De mensen waren iets te druk bezig op het moment. Also, vier pizza's voor, wat, tien, twaalf man? Maakt eendrachtige beslissingen moeilijk.
26/11/16 01:00
Ja komaan 4 pizzas voor 10 man is nu toch wel belachelijk te weinig zuh
26/11/16 01:04
Decorum
quote door

Ahh, de dingen die Nick zich afvraagt.

Asking the real questions B)

Maar dan zou ik toch liever wat meer inkom betalen als ik daar in ruil een volwaardige pizza voor krijg.
26/11/16 01:05
Misschien moeten we nu een topic openen over de beste hoeveelheid pizza per persoon.

Nu, het was wel een uur voor sluitingstijd, veel mensen waren al weg, niet iedereen wist dat er pizza gebracht werd blablabla. Uiteindelijk schoten er nog drie ministukjes over. Dus het was wel goed berekend qua hoeveelheid.
26/11/16 01:16
pijlbord
Keigoed, een topic voor de drie personen hier (ruw geschat) die ooit naar een swingerclub zijn geweest en de ene persoon die er ook effectief over wil schrijven.
Dit is uw thuis nu, JP.
26/11/16 01:17
AdrianHealey
Als ik 70 euro betaal, dan eet ik ook pizza, wa is dees
26/11/16 01:18
pijlbord
Waren er bordjes? Ik smos veel en hete saus/kaas op mijn bloot vel lijkt me niet leuk.
26/11/16 01:39
TrueColours
Bwa, tijdens seks heb ik niet zoveel zin in eten. Enkel daarna, als ge echt klaar zijt. Lichte dingen zoals druiven, aarbeien, kersen etc.

Maar voor 70 euro laat ik den drank wel vloeien.
26/11/16 02:07
Whiskey lijkt me wel een slechte optie daarvoor. Ik zou daar enorm zuur van krijgen. Dan lijkt wijn of zelfs rosé iets lichter en beter.
26/11/16 02:39
Shipwreckage
Ik ben zo blij dat ik terug op noxa ben!
26/11/16 09:54
amai wtf waarom is da zoveel goedkoper voor vrouwen eigenlijk?????

Voor alles wat ge daar opnoemt (drank a volonte (?), hammam, sauna, bedden, een groot bad, allerlei toestellen (welke eigenlijk?) en PIZZA) vind ik 100 euro nog wel een schappelijke prijs eigenlijk zenne.
En als koppel 70 euro, das dan voor beide dus in totaal 70 of ieder 70? Ok domme vraag, zal wel in totaal 70 zijn anders is het goedkoper om als koppel apart binnen te komen, NEVER MIND
26/11/16 10:00
En wat voor lingerie droegen die vrouwen eigenlijk? Allemaal van die sexy setjes of waren er ook mensen met totaal verschillende onderbroeken / bh's (die nog altijd sexy kunnen zijn natuurlijk) ?
26/11/16 10:01
En zijn de condooms en beflapjes ook a volonte gratis (inbegrepen) of moet ge die zelf meenemen of wordt er van uit gegaan dat niemand SOA's heeft?

(ok waarom heb ik hier zoveel specifieke vragen over, sorry not sorry?)
26/11/16 10:55
Adolfo
Rustig, positivisme. Gewoon eens meegaan met JP. Komt goed, geen stress.
26/11/16 11:00
Beflapje. Yep, das nu officieel het ranzigste woord dat er bestaat